Οι Ποδοσφαιριστές Πλιάτσικας -Τζανακάκης στην γιορτή των Ακαδημιών (Αστεράκια) !!

SHARE:

Η πειθαρχία και η απόδοση των μικρών ποδοσφαιριστών,οι λαμπεροί προσκεκλημένοι,οι καταπληκτικοί γονείς-συνοδοί,η αύρα και η μεταδοτι...Η πειθαρχία και η απόδοση των μικρών ποδοσφαιριστών,οι λαμπεροί προσκεκλημένοι,οι καταπληκτικοί γονείς-συνοδοί,η αύρα και η μεταδοτικότητα του προπονητή αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία μιας πανέμορφης γιορτής και ταυτόχρονης επίδειξης ασκήσεων από τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της FC Schalke 04 και νυν της Slovan Bratislava,ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής Ανόρθωσης(ανήκει στον ΟΣΦΠ)-οι οποίοι έφεραν Ευρωπαικό αέρα στη Νεάπολη-,πλαισιώθηκαν από τον πρόεδρο των παλαιμάχων του ΑΟ Ιωνικός ,κ. Ξενάριο και τον κ.Κουγιτέα ο οποίος φροντίζει ποικιλιτρόπως να προσφέρει στο σύλλογο.Οι μικροί πρωταγωνιστές φρόντισαν για περίπου 30' να προσφέρουν θέαμα και κυρίως να παρουσιάσουν μία άψογη εικόνα συμπεριφοράς δυσανάλογα ώριμη με το νεαρό της ηλικίας τους. 

Δικαιότατα κέρδιζαν το χειροκρότημα ανα τακτά χρονικά διαστήματα από τους 50 περίπου γονείς-φίλους-συγγενείς.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις έλαβαν τα μετάλλια τους ως επιβράβευση της επιτυχούς παρακολούθησης της φετινης ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-2017.

Τη βράβευση έκαναν οι προσκεκλημένοι,οι οποίοι απόλαυσαν τις στιγμές ικανοποίησης και χαράς που αποτυπωνόντουσαν στα πρόσωπα των παιδιών.Ακολούθησε βράβευση-έκπληξη των γονιών προς των προπονητή και αρχηγό της αντρικής ομάδας Η.Κ.,η πλακέτα έγραφε χαρακτηριστικά πως τον ευχαριστούν για το ήθος και την αφοσίωση του στα πρώτα βήματα των παιδιών τους...

Τέλος οι γονείς πρόσφεραν γλυκά και ροφήματα σε μικρούς και μεγάλους εντός του γηπέδου,δημιουργώντας μιά εικόνα σπάνιας ομορφιάς ως απόδειξη ότι μία μικρή οικογένεια δημιουργήθηκε φέτος στο γηπεδάκι όπου βρίσκεται πίσω από τη θύρα 3 του ιστορικού Δημοτικού γηπέδου της Νεάπολης.

Πλιάτσικας -Τζανακάκης

Ευχαριστούμε συνολικά ως τμήμα για την παρουσία τους και εγώ προσωπικά διότι ανταποκρίθηκαν ταχύτητα στο κάλεσμα μου να προσφέρουν θετική ενέργεια και κύρος στη λιτή γιορτή μας.


Εύχομαι-μαστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας σωματική και ψυχική υγεία.
Ηλίας ΚυριακίδηςΥπήρχαν συγκεκριμένοι στόχοι οι οποίοι τέθηκαν και ακόμη πιο ακριβείς σκοποί οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ένα πλαίσιο κινήτρων για την ατομική άνθιση των παιδιών.

Τους περίπου 10 μήνες συνεργασίας με τα παιδιά έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να οριστούν κάποιες κοινές αξίες. 

Για διάφορους λόγους,ανάξιους αναφοράς,λειτουργήσαμε ως ζωντανότατο κύτταρο ανεξάρτητο από τα δρώμενα της αντρικής ομάδας. 

Είχα την τύχη να μπορώ να λειτουργώ εν λευκώ και ταυτόχρονα όταν παρουσιαζόταν κάποιο πρόβλημα να λύνεται εν τη γενέσει του.Αυτό το πιστώνονται συγκεκριμένοι άνθρωποι του Συλλόγου οι οποίοι μόχθησαν για το καλό των παιδιών και για την προσωπική μου ικανοποίηση.

Τα παιδιά μου,ανταποκρίθηκαν πλήρως σε οτιδήποτε νέο αγωνιστικό και μη ερέθισμα δινόταν σε αυτά. 

Το βασικότερο και ο πραγματικός πλούτος ήταν ότι παρά την ηλικία τους ,σεβάστηκαν απόλυτα τη μεταξύ τους διαφορετικότητα,κατανόησαν τις αξίες της ισότητας,της αλληλεγγύης,της συλλογικότητας και φυσικά τη γενικότερη συμπεριφορά τους απέναντι στην ίδια την ομάδα.

Άλλωστε πως να οραματιστούμε μια άψογη και ιδανική κοινωνία χωρίς την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε οι δικές τους ικανότητες να καλύψουν τρύπες και αρρώστιες της υπάρχουσας κοινωνίας;Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά που αφορά τη φύση της παράλληλης πορείας μας με τους γονείς.

Οι γονείς προσπαθούσαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς με το πάντοτε χρήσιμο εργαλείο της επανάληψης να θυμίζουν στα παιδιά τους τις αξίες της συμμετοχής τους σε ένα ομαδικό άθλημα.

Για εμένα ήταν συνεργάτες,διότι συνεργαστήκαμε για τη διάπλαση προσωπικοτήτων και συμπεριφορών.

Εντός γηπέδου εγώ και εντός σπιτιού εκείνοι.

Αντιλαμβανόμουν κάθε στιγμή ότι αποδέχονταν τη φιλοσοφία μου. Ενστερνίστηκαν τις μεθόδους και πρακτικές και με βοήθησαν πολύ ώστε τα παιδιά να έχουν άρτια συνολική εικόνα.

Η προσφορά της πλακέτας με τα ιδιαίτερα τιμητικά λόγια τους αποτέλεσε την επιβεβαίωση όσων περιγράφω. 

Θέλω όμως να γνωρίζουν ότι εκτιμώ απεριόριστα την πολιτισμένη στάση τους και θαυμάζω τη διακριτική τους αγάπη προς τα παιδιά τους.

Κλείνοντας,θέλω να τους ευχαριστήσω ολόψυχα όχι μόνο για το σεβασμό που μου έδειξαν αλλά κυρίως ότι αποδέχτηκαν πλήρως το ρόλο τους ως αρωγοί για την κατανόηση των ευκαιριών που προσφέρει ο αθλητισμός για κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση.


Η Διοίκηση των Ακαδημιών και οι Rangers ευχαριστούν τον Ηλία Κυριακίδη για την όμορφη προσφορά του στις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε επίσης και τους γονείς που ήταν διπλά στην Διοίκηση και με την δική τους βοήθεια καταφέραμε αρκετά.

-          - ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ… -
Όνομα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,47,ΑΡΘΡΑ,6,ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ,18,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,10,ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,1,ΕΦΗΒΙΚΟ,23,ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,2,Κ-17,1,ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ,1,ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ,3,ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ,1,ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ,1,ΠΑΙΔΙΚΟ,21,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ,2,Πρόγραμμα Προπονήσεων,1,ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ,10,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,8,ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,1,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,2,ΧΟΡΗΓΙΕΣ,2,JUNIOR,9,MATCH_PROGRAM,1,MATCH_REPORTS,1,PROJUNIOR,10,VIDEO,8,
ltr
item
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ: Οι Ποδοσφαιριστές Πλιάτσικας -Τζανακάκης στην γιορτή των Ακαδημιών (Αστεράκια) !!
Οι Ποδοσφαιριστές Πλιάτσικας -Τζανακάκης στην γιορτή των Ακαδημιών (Αστεράκια) !!
https://4.bp.blogspot.com/-ZJx7p4HoSR8/V2udazRJn7I/AAAAAAAB6Ws/ZwP3NeiBqY8hXhkDovZiQSp7GJmFs1aSQCLcB/s640/Screenshot_3.png
https://4.bp.blogspot.com/-ZJx7p4HoSR8/V2udazRJn7I/AAAAAAAB6Ws/ZwP3NeiBqY8hXhkDovZiQSp7GJmFs1aSQCLcB/s72-c/Screenshot_3.png
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
https://www.ionikosacademy.gr/2016/06/blog-post_23.html
https://www.ionikosacademy.gr/
https://www.ionikosacademy.gr/
https://www.ionikosacademy.gr/2016/06/blog-post_23.html
true
1013382435719180685
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy